Световноизвестният изпълнител сър Том Джоунс заяви, че злоупотребите и тормозът са

...
Световноизвестният изпълнител сър Том Джоунс заяви, че злоупотребите и тормозът са
Коментари Харесай

Том Джоунс: Злоупотребите ги има и в музикалната индустрия

Световноизвестният реализатор сър Том Джоунс съобщи, че злоупотребите и тормозът са публикувани с изключение на в Холивуд и в музикалната промишленост. Изказването пристигна във връзка обвиняванията против филмовия магнат и продуцент Харви Уайнстийн, че е тормозил полово десетки актриси в продължение на години. Том Джоунс разяснява тематиката в изявление за Би Би Си. 

" Неща са се случвали също по този начин постоянно и в музикалната промишленост. От край време хора се оплакват от издателите и разнообразни неща, които се е очаквало от тях да вършат, с цел да се снабдят с контракти за записи, също както при филмовите контракти ", споделя Джоунс. 

Запитан от BBC Radio 5 дали това е нещо, през което той самият е прекосявал, Джоунс споделя " Да. В началото, да ". 

" Имаше няколко такива неща. Но човек ги заобикаля. Просто си тръгваш... Но това, което е опитвано върху дамите, е опитвано също и върху мъжете ", продължава артистът. " Ами, мислиш си, аз би трябвало да избягам надалеч от този човек и не може да се случи по този метод ", споделя той.

По думите му човек би трябвало да познава себе си и да не прави неща, единствено тъй като си мисли " Аз би трябвало да направя това " (за да успея). Собственият разум на индивида ще го възпре - освен в шоубизнеса, само че и във всичко друго, в което той участва. 

" Винаги е съществувал този детайл, че хора с власт от време на време злоупотребяват с нея, само че не всички хора с власт злоупотребяват с нея, има и положителни хора ", добавя Джоунс. 

По отношение на личния си опит той споделя " Не беше нещо доста неприятно. Просто някой се опита да приложи напън и аз споделих " Не, благодаря ". 

" Нещата се случват в шоубизнеса и от време на време неща се покриват и след това те идват нескрито и други хора излизат гласно - като да махнеш тапата на бутилка е ", показва още Том Джоунс. " Но справедливостта ще се прояви. Ако си направил нещо неверно, би трябвало да си платиш за него или да докажеш, че не си направил нищо неприятно ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР